Έγραψαν για την κατασκήνωσή μας οι επισκέπτες μας – 2014

Ο Σεβασμιώτατός μας κ. κ. Παΐσιος, πατέρας μας και ενισχύων κάθε προσπάθειά μας :

παίσιος καλύμνου

“Εκ βάθους καρδίας απευθύνω θερμά συγχαρητήρια στην Αρχηγό, ομαδάρχισσες και τα καλά μας κορίτσια δια την άψογην οργάνωσιν της κατασκηνωτικής περιόδου 2014.

Ωσαύτως ευχαριστώ από καρδίας τις εθελόντριες κυρίες και δεσποινίδες που εβοήθησαν δια την καθόλου λειτουργίαν των Κατασκηνώσεων και την αγάπην που έδωσαν στα παιδιά αγόρια και κορίτσια.             Ο Λέρου Καλύμνου και Αστυπαλαίας Παΐσιος, 21/07/2014″.

Καλλιόπη Ψαρά, 15/07/2014 :

DSCN1030

“Όλα πολύ όμορφα σαν χώρος!!! Χρήσιμα όλα αυτά που γίνονται!!! Προσφέρουν στα παιδιά μας ξένοιαστες διακοπές και εφόδια για τη ζωή. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους προσπαθούν για να μπορέσει η ιδέα να γίνει πράξη. Σας ευχαριστούμε!!!”.

Τεζάρη Μαρία, 15/07/2014 :

Όλα πολύ όμορφα! Φιλικό περιβάλλον κι ευχάριστο στα παιδιά. Μαθαίνει τα παιδιά να είναι υπεύθυνα και πειθαρχημένα!!! Συγχαρητήρια!!!”

Φανή Ζερβού:  “Όλα είναι πολύ καλά. Είναι υπέροχη προσπάθεια!” .

” Είναι πάρα πολύ ωραία. Μπράβο! Να συνεχίσετε έτσι πάντα!”.

Βασιλεία Λια :

DSCN0985

” Μια πάρα πολύ όμορφη και αξιόλογη προσπάθεια να ομαδοποιήσουν τα παιδιά μας και να τα κάνουν να νιώσουν μέλη μιας αγνής κοινωνίας. Σας ευχαριστούμε για όλα αυτά που τους προσφέρετε απλόχωρα και ανιδιοτελώς. Με εκτίμηση, “

Βασιλεία Καραφύλλη :

2014-07-21 20.24.56

“Σας συγχαίρω για το μεγάλο έργο που κάνετε σ΄ αυτήν την δύσκολη εποχή που ζούμε! που γαλουχείτε τα παιδιά μας κι εμάς τους ίδιους τους γονείς κοντά στον Χριστό και την Παναγία και διδάσκετε την αγάπη και την ταπεινοφροσύνη που πρέπει να έχουμε δυνατά όπλα στη δύσκολη πορεία της ζωής που διανύουμε. Σας ευχαριστώ, να είστε πάντα ευλογημένοι!”

Μαστόρου Ευαγγελία :

” Γενικά στην κατασκήνωση βλέπω ένα πνεύμα χριστιανικό και όμορφο. Ειδκά σ΄ αυτήν την δύσκολη εποχή που ζούμε σήμερα. Σας συγχαίρω και σας ευχαριστώ”

Τυρίκου Χρυσή :

2014-07-21 20.21.17

Χαίρομαι που  ακόμα υπάρχουν άνθρωποι για να μάθουν στα παιδιά μας την χριστιανική ζωή και την αξία της. Στους ιδρυτές και εμπνευστές εύχομαι να τους φωτίζει ο Χριστός και η Παναγιά έτσι ώστε να συνεχίσουν το έργο. Συγχαρητήρια και στους εθελοντές που περιποιούνται τα παιδιά μας”.

Αναστασία Γιαννουκά : “Μου άρεσε πολύ η κατασκήνωση αλλά περισσότερο μου άρεσαν τα φαγητά της 5ης ομάδας (στο διαγωνισμό συνταγών αλησμόνητων πατρίδων)”.

Οικογένεια Κυπραίου :

2014-07-21 20.03.27

” Είμαστε τυχεροί που υπάρχει αυτή η κατασκήνωση και τα παιδιά μας έχουν την ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά στην εκκλησία μας, να μάθουν ωραία πράγματα, να κάνουν φιλίες και να περάσουν αυτές τις μέρες ξέγνοιαστα, χαρούμενα, με αναμνήσεις όμορφες που θα θυμούνται για όλη τους τη ζωή. Ευχόμαστε με την βοήθεια του Θεού να συνεχίζει κάθε χρόνο γιατί είναι πολύ σημαντική η προσπάθεια για όλους. Ευχαριστούμε πάρα πολύ, να είστε πάντα καλά”.

Οικογένεια Μαγκούλια : “Ευτυχώς υπάρχουν άνθρωποι ακόμα που μαθαίνουν στα παιδιά την αξία της χριστιανικής ζωής. Όλα ήταν καταπληκτικά και πολύ διασκεδαστικά.

“Με εντυπωσίασε πολύ η παράσταση των παιδιών και τα τραγούδια. Μπράβο σας”.

Οικογένεια Βλάμου :

2014-07-16 20.14.42

“Τα λόγια είναι πολύ λίγα για να εκφράσω αυτό που εσείς προσφέρετε στα παιδιά μας. Οι γραμμές δεν θα φτάσουν!!! Σας ευχαριστώ, η οικογένεια της Βαλαντούλας και Νομικούλας Βλάμου”.

Οικογένεια Δρόσου Μυλωνά :

“Είναι πολύ όμορφα και γεμάτα γνώσεις και παιχνίδια. Συγχαρητήρια!”.

Κατερίνα Τσουλφά και Μαρία Στεφανιδάκη, Μαρία Σάββα :

2014-07-16 19.38.27

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ δεν είναι αρκετό για να εκφράσει τα συναισθήματά μας για ό,τι προσφέρουν στα παιδιά μας στη δύσκολη εποχή που βρέθηκαν να ζήσουν. Η κατασκήνωση είναι μια όαση στην έρημο της ζωής”.

Μαγκούλια Πετρούλα :

αρτοκλασία

“Μετά από μια εβδομάδα τα παιδιά μας κατάφεραν να μας αποδείξουν τις ικανότητές τους. Αξίζει να πούμε ένα μεγάλο μπράβο στα ομαδόπουλά μας. Έκ βάθους καρδίας ένα μεγάλο μπράβο κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στην αρχηγό μας κυρία Μαρία Πάνου”.

Μια παλιά κατασκηνώτρια : “Μετά από τόσα χρόνια σήμερα έζησα ξανά τη στιγμή που μόνο εδώ στον ευλογημένο χώρο της κατασκήνωσης μπορεί κανείς να βρει! Ένα μεγάλο ευχαριστώ, ένα μεγάλο μπράβο! Καταφέρατε να ενώσετε τόσες ψυχές σε μια μεγάλη αγκαλιά. Μου λείπετε όλες. Έχω να θυμάμαι μόνο καλά από την κατασκήνωση. Σας αφιερώνω και το τραγουδάκι :

“Κάτω από τα αστέρια στου Θεού μας τα χέρια

η ζωή μας μ΄ ελπίδα κυλά.

Στο όμορφο ακρογιάλι του Παραδείσου

τα κάλλη βλέπει και γελά

**/**

Το γαλάζιο του ουρανού δείχνει την ΕΙΡΗΝΗ

το κόκκινο του λουλουδιού την ΑΓΑΠΗ τραγουδά

Το πιο όμορφο χρώμα το ΛΕΥΚΟ της ψυχής

αν το έχεις να ξέρεις πάντα θα ευτυχείς!!!”.

Νικήτας Γιαννουκάς :

“Πόσο ωραία περάσαμε ποτέ δεν θα ξεχάσουμε

και στην καρδιά μας μέσα εκεί θα σας φυλάξουμε!

Σας ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία που μας δώσατε να θαυμάσουμε το έργο σας άλλη μια φορά!”.

Ραφαηλία Φερμάνη και Πετρούλα Κουτσουράη (ομαδάρχισσες γυμνασίου, Α’ Λυκείου και Γ’ Γυμνασίου αντίστοιχα!):

Αγαπητή κυρία Αρχηγέ, σας εκφράζουμε την άποψή μας σχετικά με την κατασκήνωση. Οι εμπειρίες μας από τις τόσες φορές που έχουμε συμμετάσχει είναι ευχάριστες και μόνο. Μας βοηθάτε, μας εκπαιδεύετε, μας αγαπάτε. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!”.

Μακρυνάκη Φωτεινή:

“Μετά από τόσα χρόνια τελικά η κατασκήνωση της μητροπόλεως μας κατάφερε να αλλάξει πολλά πράγματα που δεν ήταν ωραία κι έπρεπε να αλλάξουν. Χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι εδώ!”

Αγγελική Πουλλά :

αφίσα κατασκήνωσης 2014

“Επειδή η κόρη μου εδώ κια δύο χρόνια είναι εδώ ξέρουμε πως είναι πιο ωραία κι από πέρυσι και θα μας μείνουν αξέχαστε. Εύχομαι και του χρόνου να είναι ακόμα πιο καλύτερα!!!”.

Νομική Σιδερή :

“Είδα τη χαρά στα πρόσωπα των παιδιών. Τρέχουν δεξιά κι αριστερά χαρούμενα. Είναι πολύ ήρεμα κι ευχαριστημένα την πάσαν ημέρα τους. Στην κατασκήνωση το περιβάλλον είναι πολύ ωραίο, μου αρέσει για πρώτη φορά. Θα θέλω να έρθω και του χρόνου”

Καλλιόπη Εργά : “Εύχομαι κάθε χρόνο η κατασκήνωση να είναι καλύτερη. Και με τον τρόπο της να φέρνει όλο και περισσότερα παιδιά κοντά στον Χριστό. Όλα είναι υπέροχα και κάθε χρόνο καλύτερα. Όλα ήταν υπέροχα. Ο Χριστός μαζί σας σε κάθε βήμα κι αρχή σας”.

Ελευθερία Ναρλή :
“Η κατασκήνωσή σας είναι φανταστική!”.

Μαρία Μακαρούνα :

“Ήταν όλα υπέροχα με τάξη και καθαριότητα και του χρόνου να στε καλά.”

Γλυνάτσης Γιώργος :

“Όλα είναι πολύ ωραία. Κυριαρχεί όμορφο κλίμα και οι άνθρωποι είναι πολύ ευχάριστοι. Πολλά συγχαρητήρια στις καλές κυρίες της κουζίνας και πολλά περισσότερα στις ομαδάρχισσες. Κάθε βράδυ η κατασκήνωση γίνεται μια πραγματική όαση. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια.

“Μια κατασκήνωση κι αυτή σε λίγο θα τελειώσει,

μα η επόμενη θα ‘ρθει σε λίγο θα σιμώσει”.

“Η κατασκήνωση είναι μια από τις καλύτερες διακοπές του καλοκαιριού από παιχνίδια, ψυχαγωγία, μάθηση, αγάπη. Και του χρόνου να είμαστε καλά”.

Μαρία Απορέλλη :

“Η κατασκήνωση είναι μοναδική εμπειρία που μπορείς να τη ζήσεις λίγες φορές στη ζωή σου!!! Αξίζει πολύ περισσότερα από κάθε άλλη εμπειρία. Συνδυάζεις τις παρέες, την χριστιανική ζωή και τη διασκέδαση κάτι που είναι πολύ δύσκολο στις μέρες μας. Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές!! Στον π. Ισίδωρο, την αρχηγό, τις ομαδάρχισσες και μαγείρισσες! Εύχομαι να συνεχιστεί έτσι και να έχω ξανά την ευκαιρία να έρθω!”.

Μαρία Μαΐλλη :

Με αυτήν την κατασκήνωση θα μπορούμε να θυμόμαστε τα καλά και τις υπέροχες στιγμές που ζήσαμε με γέλιο και ταυτόχρονα προσευχή. Μπορούμε να κάνουμε ταυτόχρονα και φίλους στην εποχή μας, που είναι σπάνιο να γίνει κάτι τέτοιο. Συγχαρητήρια! Να συνεχίσετε να ελκύετε τα παιδιά σε κάτι άλλο ασυνήθιστο. Στην προσευχή κοντά και στον Θεό μας”.

Θεοδώρα – Ελευθερία Γλυνάτση :

“Στην κατασκήνωση φέτος πέρασα πολύ ωραία γιατι γνώρισα καινούριες φίλες και ανθρώπους και επειδή ήμουν ομαδάρχισσα και ήταν μια καινούρια εμπειρία. Θα χαρώ πολύ αν ξαναδώ όσες γνώρισα”.

Πετρούλα Μαγκλή :

“Φέτος για πρώτη μου φορά στην κατασκήνωση πέρασα πολύ καλά. Ελπίζω να είμαστε καλά και του χρόνου για να ξανάρθουμε. Γνώρισα υπέροχες φίλες και αυτό μου αρέσει. Σήμερα είναι η τελευταία μέρα αλλά δεν απογοητεύομαι. Σ΄ αγαπώ κατασκήνωσή μου!”.

“Αγαπημένη μου κατασκήνωση σου γράφω αυτό το γράμμα και θέλω να πω πως πέρασα φέτος πολύ καλά. Και του χρόνου να είμαστε καλά να ξανάρθουμε!”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s