Μια εκπομπή για την κατασκήνωσή μας – Η προκατασκηνωτική μας συνάντηση

κατασκήνωση-σκίτσο

Δείτε, αύριο Κυριακή, 26/7/2016 στις 3 το μεσημέρι την εκπομπή για την κατασκήνωσή μας της Καλύμνου στο τοπικό σταθμό “Αιγαίο TV”. Χαρά, δημιουργικότητα, παιχνίδι, τραγούδια, περίπατοι, εκπλήξεις θα κάνουν πάλι αξέχαστη την παραμονή μας στον επίγειο παράδεισο της Αγίας Παρασκευής Άργους Καλύμνου, στην κατασκήνωσή μας.

Το απόγευμα της Κυριακής, επίσης, στις 6 μμ. στον ξενώνα του Αγίου Θεολόγου Καλύμνου θα γίνει η προκατασκηνωτική συνάντηση για τα κορίτσια μας. Η παρουσία είναι υποχρεωτική προκειμένου να γνωρίσουμε πόσα παιδιά θα έχει η κάθε περίοδος Δημοτικού και Γυμνασίου. Αυτά τα παιδιά θα προτιμηθούν και αν υπάρχουν θέσεις θα έρθουν όσα έκαναν δηλώσεις τελευταία. Επειδή, όπως καταλαβαίνετε, χρειαζόμαστε ακόμα λίγες συμμετοχές για να συμπληρώσουμε τις ομάδες, θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Αυτό αποσκοπεί στην σωστή λειτουργία της κατασκήνωσης για να χαρούν τα παιδιά με άνεση, πληρότητα και υπευθότητα. Επίσης θα ανακοινώσουμε κάποιες οδηγίες που πρέπει να τηρήσουν τα παιδιά για να περάσουμε ακόμα πιο καλά.

Δείτε την εκπομπή της Εκκλησίας μας για την Κατασκήνωση και ανυπομονούμε αρχηγός και ομαδάρχισσες να σας συναντήσουμε στην προκατασκηνωτική μας συνάντηση. Η αρχηγός και οι ομαδάρχισσες.

Advertisements